Tips til at spare penge på uforudsete udgifter

Det værste vi kan udsætte os selv for at stå uden en mønt på lommen og se at alle udgifterne kommer væltende på én gang. Uforudsete udgifter er desværre en realitet og det kan derfor være en god idé at se, hvordan du kan komme lettest igennem disse perioder.

Vent med de udgifter der kan vente

Det er svært at undgå de uforudsete udgifter. Nogle bruger i forbindelse med flere uforudsete udgifter kommer ad én gang, at et uheld sjældent kommer alene. Dette kan godt virke meget rigtigt når man står midt i regnen af ting der koster penge at få klaret.

Vi kan for det meste lade nogle ting vente, hvis det er noget der koster os at få ordnet og der ikke helt er råd til at få det hele ordnet på én gang. Går din iPad i stykker, kan man måske godt vente med at få den repareret eller er det bilens aircondition der fejler, så lider vi lidt ekstra i varmen og venter med at sende bilen til mekanikeren til når der atter er råd.


Invester din tid og undersøg dine muligheder og hvor der er billigst

Desværre er der også de udgifter vi ikke rigtigt kan udskyde såsom akut tandlæge. Det er ingen hemmelighed at med det samme man er passeret de 18 år, så har tandlægepriser fået os til at mærke efter en ekstra gang om det er noget der kan vente. Er der dog tale om en forfærdelig tandpine, så er de færreste i tvivl om, at det er her pengene skal bruges først.

Du kan dog gøre noget for dig selv, hvis du først ramler ind i sådanne udgifter som ikke helt kan henskydes. Det kan tage lidt ekstra tid, men en god omgang research indenfor forskellige priser, vil kunne give en stor besparelse i sidste ende.

Hvis du skal finde en tandimplantat pris, kan du ved de fleste tandlæger se deres priser på deres hjemmesider. Bruger du den samme tandlæge altid, kan der også være en mulighed for at de kan tilbyde en delbetaling, hvis du virkelig ikke kan finde råd til et besøg, men alligevel ikke kan holde smerterne ud mere. Vær dog opmærksom på, at priserne oftest er vejledende og ønsker du f.eks. ekstra bedøvelse, så husk at medregne disse udgifter.